Preview Mode Links will not work in preview mode

Samtaler fra et ægteskab

Dec 13, 2021

Dette afsnit handler om, hvordan Nina og Esben trigger hinanden i deres kommunikation, og hvordan det ofte leder til sandhedsdiskussioner og afsporing af samtalen fra det egentlige. 

Hvad er der i virkeligheden på spil, når de kommunikerer med hinanden? Det bliver undersøgt, og de bliver klogere på, hvordan...


Aug 31, 2021

Nina og Esben har købt en flexbolig på Lolland. I dette afsnit taler de om, hvorfor valget faldt på netop denne bolig, FIRE (Financial Indenpence Retirement Early), hvad de glæder sig til og hvad de frygter ved projektet.

Dette afsnit er første del i en række afsnit, som kommer til at handle om drømmen, der...


Aug 22, 2021

Nina og Esben har holdt sommerferie en meget anderledes sommerferie i år. Lyt til "Sommerferie del 1" for at høre hvordan og hvorfor. De har nemlig holdt sommerferie hver for sig, og nu evaluerer de, hvordan det er gået. Det er tydeligt, at de ikke er lige tilfredse med ferien. 

Vært: Nina Brandi


Jul 27, 2021

Nina og Esben fortsætter deres svære snak om deres forskellige syn på børneopdragelse. De forsøger at forstå, hvad det egentlig handler om, og hvorfor den anden agerer, som han/hun gør. Der bliver grædt og talt hårdt, men alt sammen for at forstå hinanden bedre og finde en vej at være i deres...


Jun 28, 2021

Med de nye indsigter, som Nina og Esben har opnået igennem samtalerne optaget til denne podcast og i forlængelse af den lange hjemmekarantæne, har især Nina et stort ønske om, at der skal ske noget andet, end der plejer i sommerferien. Esben synes, det er fint, men har også sine forbehold. 

Vært: Nina Brandi