Preview Mode Links will not work in preview mode

Samtaler fra et ægteskab

Apr 26, 2021

I sidste afsnit tog Nina og Esben fat på et af deres helt store tilbagevendende konflikttemaer, nemlig Esbens udlandsrejser med sit arbejde. Dette afsnit er en fortsættelse af den snak med fokus på, hvad der er på spil følelsesmæssigt for dem. Formålet er at bevæge sig mod forsoning som en bevidst tilvalgt...


Apr 19, 2021

Nina & Esben har -som mange andre par- tilbagevendende temaer, som de kommer op og skændes over. I dette afsnit beslutter de at tage snakken om, hvad skænderiet egentlig handlede om op, efter de er blevet gode venner. 

For at undgå at blive uvenner igen, bruger de talelyttekortet, som er en teknik, de lærte, da de...


Apr 12, 2021

Inden Nina & Esben går igang med de svære samtaler, skal de forbinde sig, øve at have åbne og nysgerrige samtaler og måske endda lære noget nyt om sig selv og hinanden. De skaber følelsesmæssig intimitet. 

Det kan gøres på mange måder, men her gøres det ved at spille Kendskabsspillet, hvor man skiftes til at...


Apr 6, 2021

I dette afsnit får vi et indtryk af, hvem Nina og Esben er som par. De besvarer spørgsmålene: Hvad faldt de for ved hinanden, hvad synes de er styrken ved deres parforhold, og hvad er det sværeste? 

Til sidst reflekterer de begge over, hvordan det er at lave podcasten, og hvad de får ud af det. 

Vært: Nina Brandi...


Apr 1, 2021

I det her afsnit taler Nina om sin motivation for at lave en podcast om sit ægteskab, hvad hun håber at opnå med den, og hvorfor Esben har sagt ja til at være med.

Vært: Nina Brandi @relationscoach_ninabrandi 

Du kan skrive til os på IG @samtalerfraetaegteskab 

eller 

nina@samtalerfraetaegteskab.dk...